Configuratie sistem gaming 2500 lei

Configuratie sistem gaming 2500 lei

   
   Salut. Astazi am sa va fac o scurta prezentare a unui sistem gaming de buget, mai exact de 2500 de lei la momentul scrierii acestui articol.
   Acest sistem gaming are la baza un processor Ryzen 5 1600 AF(arhitectura ZEN+, nu ZEN) care este practic un Ryzen 5 2600 cu frecvente stoc ceva mai joase, dar care per total ofera un raport  pret/performanta excelent. Ca si placa de baza pentru acest sistem gaming am ales clasicul model B450M DS3H de la Gigabyte, iar pentru moment am ales doar un modul de 8GB RAM tactat la 2666MHz; insa daca doriti puteti pune foarte bine si memorii la 3000MHz/3200MHz.
   Pentru stocare am ales un SSD format M.2 de 120GB de la AData pe care vom instalat sistemul de operare si driverele/programele aferente, si un HDD classic de 1TB pentru restul fisierelor(jocuri, filme, poze, etc.). Sursa este un model de clasa medie la la SilentiumPC cu o putere de 500W ce va putea alimenta fara probleme acest sistem gaming care foloseste ca si placa video un RX 580 cu 8GB vRAM de la XFX.
   Toate aceste componente vor fi montate intr-o carcasa de la Segotep, modelul “The Wind Black” care vine echipata din fabrica cu 2 ventilatoare de 120mm; unul cu LED-uri albastre in partea din fata si unul in partea din spate care va evacua aerul cald acumulat in carcasa. La nevoie se mai pot adauga inca 4 ventilatoare de diferite dimensiuni.

   Iata si lista completa a componentelor ce alcatuiesc acest sistem gaming de 2500 lei:


Pentru update-ul preturilor si a disponibilitatii produselor acestui sistem gaming de 2500 lei accesati link-ul urmator: Configuratie sistem gaming - 2500 lei.
Pentru alte informatii, nu ezitati sa ma contactati pe mail.

Configuratie sistem gaming 2500 lei
Configuratie sistem gaming 2500 RON

Un comentariu:

  1. Stocurile la majoritatea produselor alese initial au fost epuizate. Pentru o configuratie personalizata in functie de bugetul dvs. puteti completa formularul de aici: https://www.sistemepc.net/p/vrei-sa-ti-recomand-un-sistem.html

    RăspundețiȘtergere