Configuratie sistem gaming AMD - 3000 RON

Configuratie sistem gaming AMD 2020 - 3000 RON

    Astazi am sa fac o scurta prezentare a unui sistem gaming bazat pe un procesor AMD Ryzen 5 1600AF, intr-un buget de aproximativ 3000 RON la momentul redactarii acestui articol.
   Am optat pentru o placa de baza "basic" fara multe briz-briz-uri, dar care va putea sustine procesorul Ryzen 5 1600AF fara probleme. Placa de baza este modelul B450M S2H de la Gigabyte care suporta maxim 32GB RAM folosind cele 2 sloturi; pentru stocare dispune de 4 porturi SATA III si un slot M.2 care suporta atat SSD-uri M.2 SATA III, cat si PCI-e NVME. Ca si memorie RAM am ales un kit de 16GB la 3000MHz de la AData suficient pentru orice joc de generatie actuala, si viitoare.
   Am ales un SSD de 128GB format M.2 pe care vom instala sistemul de operare si eventualele programe/drivere; iar pentru stocarea jocurilor/filmelor/etc. am ales clasicul HDD de 1TB prezent in orice configuratie. :)
   Jocurile vor fi rulate de o placa video chipset nVidia, mai exact modelul GTX 1660 Super de la Zotac; este de departe cea mai performanta placa video care poate fi pusa intr-o configuratie a unui sistem gaming in acest buget; aceasta placa video va fi alimentata de o sursa de la SilentiumPC, mai exact modelul Elementum E2 de 550W. Toate aceste componente vor fi asamblate intr-o carcasa de buget de la Segotep, modelul Halo 3 Black care vine echipat din fabrica cu 2 ventilatoare de 120mm cu LED-uri rosii, unul in partea din fata si unul in partea din spate. Pe langa aceste ventilatoare sasiul carcasei permite montarea a inca 5 ventilatoare de 120mm in diferite configuratii.
     Iata si lista completa a componentelor ce alcatuiesc acest sistem gaming AMD de 3000 RON:
   Pentru update-ul preturilor si a disponibilitatii produselor acestui sistem gaming de 3000 lei accesati link-ul urmator: Configuratie sistem gaming AMD - 3000 RON.
    Pentru alte informatii, nu ezitati sa ma contactati pe mail.

Configuratie sistem gaming AMD - 3000 RON
Configuratie sistem gaming AMD - 3000 RON

Un comentariu:

  1. Stocurile la majoritatea produselor alese initial au fost epuizate. Pentru o configuratie personalizata in functie de bugetul dvs. puteti completa formularul de aici: https://www.sistemepc.net/p/vrei-sa-ti-recomand-un-sistem.html

    RăspundețiȘtergere