Cum folosesc voucher-ul PC Garage

Voucher si Reducere PC Garage

   In prima faza iti alegi produsele de pe site-ul PC Garage care doresti sa le cumperi, apoi intri in "cosul de cumparaturi" virtual. Apoi in partea dreapta-jos in pagina cos gasim sumarul comenzii impreuna cu reducerile aferente produselor(daca au reducere). Tot aici gasim textul "Ai un voucher sau cupon de reducere? Click aici sa-l introduci."

voucher PC Garage
Incarcare voucher PC Garage - Pasul 1
    Faceti click pe acel text, apoi va aparea o casuta unde introduceti voucher-ul PC Garage, in cazul de fata DV7PC0BT. :) Veti primi o reducere de 1% din valoarea cumparaturilor la PC Garage.

voucher PC Garage
Incarcare voucher PC Garage - Pasul 2
    Apoi apasam pe butonul "Incarca voucher". Din acel moment avem incarcat in cos voucher-ul DV7PC0BT. Va aparea ceva de genul asta.

voucher PC Garage
Incarcare voucher PC Garage - Pasul 3
    De stiut faptul ca pentru unele produse nu se aplica acea reducere de 1%. In acest caz se va pastra reducerea mai mare oferita de promotia in care se afla acel produs. Veti primi acest mesaj:

voucher PC Garage
Incarcare voucher PC Garage - Pasul 4

   Puteti folosi voucher-ul DV7PC0BT in orice comanda facuta la PC Garage. Trebuie incarcat manual de fiecare data cand faceti o comanda.

   Cu ajutorul voucherului PC Garage, poti obtine produsele tale la cel mai bun pret. Asigura-te ca verifici ofertele noastre inainte de a achizitiona produsele.


Acest website contine linkuri de afiliere, insemnand ca voi primi un comision daca va hotarati sa plasati o comanda folosind linkurile afisate pe site.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu