Black Friday 2017 la PC Garage


Dupa cum bine stiti in data de 17 Noiembrie 2017 "se va tine" Black Friday-ul romanesc, sau cel putin la marea majoritate a magazinelor de la noi. Printre aceste magazine se afla si retailer-ul online PC Garage care ofera o gama foarte larga de produse din zona gaming-ului.
Iata si comunicatul oficial al celor de la PC Garage; acestia promit o zi de Black Friday dedicata produselor pentru gaming.

"PC Garage, singurul magazin online dedicat 100% pasionaţilor de gaming şi hardware, te aşteaptă şi anul acesta cu o nouă campanie de Black Friday, de data aceasta cu sute de produse la preţuri imbatabile.
Startul reducerilor începe în noaptea dintre 16 – 17 noiembrie și continuă până pe 19 noiembrie, în cadrul campaniei ”Black Weekend”. În toată această perioadă vă aşteptăm să profitaţi de reduceri de până la 50%, pentru peste 1.200 de produse distincte, din categoriile de componente și gaming, telefoane, televizoare şi gadget-uri.
“În ediţia de anul acesta ne-am dorit să recompensăm fidelitatea clienţilor noştri, oferind reduceri substanţiale la aproape toate gamele de produse vândute prin platforma noastră, punând totuşi un accent puternic pe segmentul de gaming. Mai mult, clienții noştri vor găsi pe site-ul PC Garage.ro stocuri suplimentare și reduceri pe măsură la telefoane, gadgeturi și televizoare de ultimă generație. Comparativ cu anul trecut, credem că la finalul acestui Black Weekend, vom înregistra o creştere cu peste 30% a volumului vânzărilor.” a declarat Răzvan Pop, Marketing Manager la PC Garage.
Cele mai numeroase reduceri vor fi la produsele din categoria Gaming si Componente, unde veţi avea ocazia să cumpăraţi echipamente cu reduceri impresionante de până la 50% pentru periferice şi 35% pentru componente. Nu sunt uitaţi ediţia aceasta nici cei ce caută laptopuri performante sau sisteme de gaming marca PC Garage, reducerile pentru aceste două segmente, unde preţul de achiziţie este unul destul de mare, fiind de până la 25%.
Dacă eşti în căutarea unui smartphone de ultimă generaţie sau a unui televizor inteligent, atunci trebuie să ştii că reducerile la aceste două categorii pot ajunge la un maxim 54% pentru telefoane şi respectiv 40% pentru televizoare.
În privinţa timpul de expediere, menţinem aceeaşi performanţă obţinută în anii precedenţi, cu un timp de livrarea a produselor comandate estimate la un maxim de cinci zile, de la plasarea comenzii."

2 comentarii:

  1. Anul trecut am reusit sa prind si eu un Xbox one la super pret. Primul si ultimul lucru pe care cred ca il voi prinde de black friday... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! Ce coincidenta..te referi la acela de era 600? si eu l-am prins! Am auzit ca erau vreo 100 in stoc si s-au dus in primele 2 minute.

      Ștergere