Unboxing placa de baza Biostar Hi-Fi H87S3+

Biostar Hi-Fi H87S3+


H87S3+

Biostar Microtech International Corp este o  companie fondata in anul 1986 care produce placi de baza si are sediul in Taiwan; este cunoscuta si sub numele de Biostar. Pe langa placi de baza acestia mai produc si placi video, calculatoare barebone si sisteme PC industriale.

Astazi am sa fac o prezentare scurta a placii de baza Biostar Hi-Fi H87S3+. Aceasta placa de baza dispune de noul chipset H87 de la Intel si este compatibila cu toate procesoarele Intel Haswell socket 1150.

Ambalaj si accesorii


Placa de baza Biostar Hi-Fi H87S3+ este format mATX si vine ambalata intr-o cutie de culoare neagra pe care vom gasi inscriptionate specificatiile acesteia precum si diferitele caracteristici de care dispune aceasta. In interior vom gasi:

   - placa de baza Biostar Hi-Fi H87S3+
   - CD cu drivere; recomand descarcarea driverelor direct de pe site-ul producatorului.
   - 2 cabluri SATA
   - I/O shiled-ul
   - manual de utilizare

Ca orice componenta de calculator si aceasta placa de baza vine ambalata intr-o punga antistatica pentru protectie. Si este asezata bineinteles pe un burete de aproximativ jumatate de centimetru grosime pentru o siguranta mai mare. Restul accesoriilor sunt ambalate in pungute clasice.


H87S3+

H87S3+

H87S3+

H87S3+

Chiar daca este format mATX placa de baza Biostar Hi-Fi H87S3+ este destul de dotata; aceasta dispune de 4 sloturi de memorie RAM DDR3 cu o capacitate maxima de 32GB si frecvente pana la 1600MHz, 6 pot-uri SATA III pozitionate in partea dreapta-jos, un slot PCI-e 3.0 x16, 2 porturi PCI x1 si un port PCI clasic.

Alimentarea procesorului se face printr-un conector de 4pini care este pozitionat in partea stanga-sus. Ca si conectori pentru ventilatoare avem unul de 4 pini pentru cooler-ul procesorului care dispune si de functia de PWM si 2 conectori de 3 pini. Pe partea de USB placa de baza Biostar Hi-Fi H87S3+ dispune de 2 headere USB 2.0 fiecare capabile sa sustina 2 porturi USB 2.0 si un header USB 3.0 capabil sa sustina 2 porturi USB 3.0; acestea din urma sunt amplasate in partea de jos.
Pe partea din spate gasim si un backplate pentru montarea unui cooler aftermarket.

Biostar Hi-Fi H87S3+

H87S3+

H87S3+

H87S3+

Ca si conectivitate pe partea din spate gasim:

   - port PS/2 pentru mouse/tastatura
   - 2x USB 2.0
   - 4x USB 3.0
   - 1x HDMI
   - 1x DVI
   - 1x VGA
   - 1x RJ45 LAN Gigabit
   - suport audio 7.1 - Realtek ALC892 8-Channel Blu-ray Audio

conectivitate H87S3+

Biostar Hi-Fi H87S3+ este o placa de baza destul de dotata cu un raport pret/performanta foarte bun. Fiind dotata cu chipset-ul H87 aceasta suporta RAID si Intel Smart Response Technology prin care putem folosi un SSD pe post de cache pentru HDD.
Singurul minus, daca se poate numi asa, este ca VRM-ul acestei placi de baza nu este racit. Oricum daca doriti sa faci OC serios va trebui sa mai scoateti ceva bani din buzunar si sa cumparati o placa de baza cu chipset Z87.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu