Configuratie sistem pc contabilitate

Sistem pc pentru contabilitate - 1600 RON

Astazi am sa prezint un sistem pc pentru contabilitate intr-un buget de aproximativ 1600 RON la data redactarii acestui articol. Aceasta configuratie este bazata pe platforma Intel Haswell si contine urmatoarele componente: o placa de baza cu chipset H81 de la Gigabyte, un procesor Intel Haswell dual-core G3320 tactat la 3GHz, 4GB RAM, un SSD de 120GB de la Samsung pentru sistemul de operare si programele de contabilitate, un HDD de 500GB de la Toshiba pentru backup-ul zilnic al documentelor si o sursa de calitate de la Sirtec de 400W.
Toate aceste componente vor fi asamblate intr-o carcasa Zalman Z3 care ofera o racire foarte buna asupra intregului sistem.

Configuratia sistemului pc pentru contabilitate contine urmatoarele componente:

   1. Placa de baza Gigabyte GA-H81M-S1 
   2. Procesor Intel Pentium Dual-Core G3220 3.0GHz box
   3. Memorie Zeppelin 4GB DDR3 1333MHz CL9
   4. Hard disk Toshiba 500GB SATA-III 7200RPM 32MB
   5. SSD Samsung 120GB SATA-III 2.5 inch 840 EVO Series Basic
   6. Sursa Sirtec - High Power Element 400W
   7. Carcasa Zalman Z3
Foloseste codul voucher DV7PC0BT pentru comenzile tale la PC Garage, si primesti un discount de 1% din valoarea comenzii.

Pentru update-ul preturilor si a disponibilitatii produselor acestui sistem pc Intel accesati link-ul urmator: Sistem pc pentru contabilitate - 1600 RON.
Pentru alte informatii, nu ezitati sa ma contactati pe mail.

Sistem PC contabilitate 2013 - 1600 RON
Sistem PC contabilitate 2013 - 1600 RON


4 comentarii:

  1. Sunt curios daca aceste recomandari sunt pentru ca un calcuator sa mearga bine sau foarte bine.

    Cat despre pret, ma gandesc ca e loc de o oferta ceva mai buna, ma refer si la pret dar si calitate, motiv pentru care ma gandesc ca poate puteti reveni cu un update sau o continuare, multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sistemul propus de mine este un best-buy in bugetul dat, iar in aplicatii de tip office se va descurca foarte bine.
      Daca vrei sa cumperi un sistem pc iti pot face o recomandare in functie de buget si necesitati.

      Offtopic: Acest blog nu vinde nici un fel de produse. Eu doar fac diverse configuratii pentru ca cei interesati de achizitionarea unui sistem pc.

      Ștergere
  2. Mă interesează un desktop la care vor fi legate incă patru calculatoare ca posturi de lucru care vor rula independent același program de contabilitate , baza de date fiind accesată de toți numai de pe desktopul central ...ceea ce interesează e lucrul in oglindă cu un HDD extern pentru a putea pleca cu datele in fiecare seară pentru siguranță , o viteză de transfer a datelor foarte mare , astfel incat stațiile să nu sesizeze delayuri in accesul bazei de date de pe desktopul central....ele vor fi i incaperi alăturate...ceva conditii de placă de rețea pentru desktop ? eventual plăcile de rețea de la posturile de lucru ? router?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce buget ai pentru acest sistem?
      Baza de date ce dimensiune are? Probabil ca va creste in timp.

      Ștergere