Prezentare cooler Scythe Katana 3 AMD

Salut. Astazi va voi face o scurta prezentare a cooler-ului Scythe Katana 3 AMD.
Scythe Katana 3 AMD se gaseste la PC Garage la ~100 RON, si la eMagla ~110RON, la data scrierii acestui articol.

Ca si caracteristici ale acestui cooler avem:
  • Uşor de instalat, fără unelte
    Mecanismul de inteligent de montare "VTMS" (Versatile Tool-free Multiplatform) permite montarea de radiator CPU Katana 3 fara a folosi unelte.
  • S.P.S. (Slant Pipe Structure)
    Deja dezvoltate cu Katana în primul rând, forma usor curbata a 3 Katana permite atât transferul de caldura direct de la lamelele de răcire, precum şi o răcire suplimentară a componentelor placa de baza.
     
  •  F.P.S. (Fast-Phase Structure)
    Multiplele lamele de la baza cooler-ului permit o disipare a căldurii suplimentare şi optimizeaza performanţa generală de răcire fără a modifica dimensiunile compacte ale întregului sistem.
Scythe Katana 3 AMD vine cu un ghid de instalare, pasta termoconductoare, precum şi accesoriile pentru montarea cooler-ului pe socket-urile AMD suportate, si anume 754, 939, 940, AM2, AM2+, AM3, AM3+.




Blocul de lamele este inclinat la 30 de grade.Scopul principal al înclinarii este de a oferi un flux de aer peste componente fierbinţi din jurul socket-ul procesorului. Ventilatorul de 92mm este prins cu două cleme din sârmă de oţel.


Lamelele sunt subţiri şi distanţa dintre ele este destul de apropiata. Şase heatpipes (de fapt, trei ţevi buclate) transferă căldura de la baza in lamele. Bucată de aluminiu secundar extrudat pe baza deţine clipuri de montare, de asemenea. Este ceea ce Scythe numeşte Structura Fast-faza.
Baza mare a cooler-ului Scythe Katana 3 AMD este nichelata, si foarte fina, dupa cum puteti vedea si in poza urmatoare.


Scythe Katana 3 nu se pretinde a fi un cooler gigant, dar face o treabă bună de răcire, în linişte, pentru un procesor de putere mijlocie. Este uşor de instalat şi utilizat, si vine si cu un pret nu foarte mare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu