Prezentare mini boxe X-mini Rave

Fondată în Singapore, centrul tehnologiei din Asia, XMI Pte Ltd este o companie bazata pe inovatie, care se concentreaza pe aducerea ultimelor tehnologii pe piata mondiala a produselor multimedia. Cu produse unice de o funtionalitate superioara si calitate fara compromisuri, Xmi Pte Ltd isi propune sa depaseasca barierele tehnologiei si sa devina un brand mondial sinonim cu viitoarele inovatii.

La ora actuala Xmi Pte Ltd are o retea de distributie in aproximativ 80 de tari din: America de Nord, America Latina, Europa, Orientul Mijlociu, Asia Pacific si Australia.



Astazi va voi prezenta mini boxele X-mini Rave.



Mini boxe X-mini Rave

Imagine produs
X-mini Rave
Rave
Informatii produs
Pret cu TVA: 188,99 RON
Disponibilitate: Stoc suficient
Garantie tehnica: 12 luni
Garantie de conformitate: 24 luni
Cod produs: XAM10-B
Specificatii produs
General
Dimensiune62.3mm X 49.2 mm
Greutate98.6 g
AutonomiePana la 8 h
Tip baterieLi-Ion
Mod incarcare/alimentareMini USB
ConectoriJack 3.5 mm
AltelePachetul contine o singura boxa
Tip- Ecranat magnetic
- Bass Enhancement
- Mufa Buddy Jack
- Difuzoare 40 mm
- Built-in FM Radio 87 MHz – 108 MHz
Banda de frecventa110 Hz – 18000 KHz
Raport semnal/zgomot≥89 dB
Impedanta4 Ohmi






Fata de versiunile X-mini anterioare, X-mini Rave vine si cu un radio FM incorporat. Incorporeaza sistemul proprietar SIRA pentru redarea radio si promite sa livreze o calitate extraordinara a transmisiei radio, fara a fi nevoie de o antena exterioara. Chiar daca le opriti, X-mini Rave are capabilitatea de a reda ultimul post de radio ascultat.

Poti schimba cele 2 functii doar prin comutarea unui buton.





X-mini RAVE este un dispozitiv mic, care nu numai ca are un design placut, dar si calitatea redarii audio este destul de buna, datorita difuzorului de ~4cm care are o putere de 2.5W.

Acesta este compatibil cu orice player audio(mp3/mp4 player, iPod, etc.), telefon sau laptop care are o iesire jack de 3.5mm. Alimentarea se face prin port USB, acest lucru insemnand ca le poti incarca acasa sau pe drum.

Bateria Li-Ion incorporata este destul de buna, aceasta fiind capabila sa redea aproximativ 6 ore de muzica; Timpul de reincarcare este de aproximativ 2 ore.






O particularitate a mini-boxelor din seria X-mini este Mufa Buddy Jack, mufa cu ajutorul careia poti uni mai multe boxe de acest gen pentru a obtine un sunet mai puternic.



Radio FM-ul, puterea, dimensiunea si multitudinea device-urilor cu care sunt compatibile fac din aceste boxe alegerea perfecta pentru nevoia ta de muzica. Datorita dimensiunilor reduse acest tip de boxe iti pot tine companie la o iesire in natura, intr-o vacanta, sau chiar si la scoala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu