Alegere carcasa pc in 100 RON

Acum cativa ani pe piata carcaselor pentru PC nu era asa multa diversitate ca in momentul de fata. Atunci gaseai mai mult clasicele carcase PC cu sursa incorporata pe care le cumpara toata lumea, chiar daca de cele mai multe ori acele surse erau niste "pocnitori". :) Piata carcaselor PC a evoluat destul de mult in ultimii ani, iar acum gasim o diversitate de carcase, de la tot mai multi producatori.
Astazi am sa va propun 5 carcase PC care se incadreaza intr-un buget de 100 RON. Aceste carcase le recomand mai ales acelora care nu au un buget foarte mare pentru contruirea unui sistem pc nou.

Carcasa Segotep AND

carcasa Segotep AND
La momentul scrierii acestui articol aceasta carcasa PC costa aproximativ 78 RON. Este o carcasa de tip middle tower care accepta placi de baza mATX si ATX. Dispune de 2 bay-uri de 5.25" pentru unitatile optice(pentru cine mai foloseste asa ceva :) ), maxim 3 bay-uri 3.5" si 1 bay 2.5" pentru SSD. Pe panoul frontal prezinta 2 porturi USB 2.0 si binecunoscutele mufe jack 3.5mm pentru casti si microfon. Ca si racire dispune de un ventilator de 80mm pe partea din spate cu care vine echipata din fabrica, si se mai poate adaga pe lateral inca un ventilator de 120 sau 140mm.
Aceasta carcasa poate acomoda placi video cu o lungime maxima de 350mm, iar inaltimea maxima pentru cooler-ul CPU este de 160mm.

VERIFICA PRETUL ACTUALIZAT

Carcasa Segotep Cayman

Carcasa Segotep Cayman
La momentul scrierii acestui articol aceasta carcasa PC costa aproximativ 83 RON. Este o carcasa PC de tip minitower care accepta doar placi de baza format mATX si mITX. Nu dispune de bay 5.25" pentru unitati optice, are 2 bay-uri de 3.5" si 2 bay-uri de 2.5" pentru SSD. Pe panoul frontal prezinta 2 porturi USB 2.0 si binecunoscutele mufe jack 3.5mm pentru casti si microfon. Este echipata cu un ventilator de 80mm in partea din spate, iar optional se mai poate adauga inca unul de 120mm in partea din fata.
Aceasta carcasa poate acomoda placi video cu o lungime maxima de 260mm, iar inaltimea maxima pentru cooler-ul CPU este de 135mm.

VERIFICA PRETUL ACTUALIZAT


Carcasa ACTIV BV14

Carcasa ACTIV BV14
La momentul scrierii acestui articol aceasta carcasa PC costa aproximativ 82 RON. Este o carcasa de tip middle tower care accepta placi de baza mATX si ATX. Dispune de 2 bay-uri de 5.25" pentru unitatile optice, maxim 4 bay-uri 3.5" si 1 bay 2.5" pentru SSD. Ca si la restul carcaselor prezentate mai sus, pe panoul frontal 2 porturi USB 2.0 si2 mufe jack 3.5mm pentru casti si microfon. Nu este echipata cu nici un ventilator din fabrica, dar se poate adauga unul de 120mm in partea din fara, si unul de 80mm in partea din spate.
Carcasa ACTIV BV14 poate acomoda placi video cu o lungime maxima de 360mm, iar inaltimea maxima pentru cooler-ul CPU este de 150mm.

VERIFICA PRETUL ACTUALIZAT


Carcasa Segotep Racing

Carcasa Segotep Racing
La momentul scrierii acestui articol aceasta carcasa PC costa aproximativ 95 RON. Segotep Racing este o carcasa de tip middletower care este compatibila cu placi de baza ATX si mATX. Ca si carcasa Segotep AND, aceasta dispune de 2 bay-uri de 5.25" pentru unitatile optice, maxim 3 bay-uri 3.5" si 1 bay 2.5" pentru SSD. Pe langa cele 2 porturi USB 2.0 si 2 jack 3.5mm, carcasa Segotep Racing mai dispune si de un port USB 3.0, ceea ce eu il consider un mare plus avnd in vedere si pretul acesteia. Vine echiata cu 1 ventilator de 80mm in partea din spate, iar optional se mai poate adauga unul de 120mm in fata si unul de 120 sau 140mm pe lateral.
Carcasa Segotep Racing poate acomoda placi video cu o lungime maxima de 350mm; inaltimea maxima pentru cooler CPU nu e declarata, dar cel mai probabil accepta coolere si cu o inaltime de maxim 150mm.

VERIFICA PRETUL ACTUALIZAT


Carcasa Segotep Baymini

Carcasa Segotep Baymini

La momentul scrierii acestui articol aceasta carcasa PC costa aproximativ 96 RON. Este o carcasa PC de tip minitower care accepta doar placi de baza format mATX si mITX. Ca si modelul Cayman, aceasta nu dispune de bay 5.25" pentru unitati optice, are 2 bay-uri de 3.5" si 2 bay-uri de 2.5" pentru SSD. Pe partea frontala gasim si un port USB 3.0 ca si la modelul Racing. Vine echiata cu 1 ventilator de 120mm in partea din fata, iar optional se mai pot adauga inca 3 ventilatoare de 120mm(inca unul in fata, unul in spate si unul in tavan). O particularitate a acestei carcase este faptul ca panoul lateral prezinta un "geam" din plexiglas care permite vizualizarea componentelor din interior.
Carcasa Segotep Baymini poate acomoda placi video cu o lungime maxima de 330mm, iar inaltimea maxima pentru cooler-ul CPU este de 150mm.

VERIFICA PRETUL ACTUALIZAT

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu