Sistem gaming promotie PC Garage

Configuratie sistem gaming AMD - 5000 RON

   
promotie pc garage

   Salut. In acest articol va voi propune o configuratie a unui sistem gaming AMD intr-un buget de aproximativ 5000 RON, la momentul scrierii acestui articol. Nu veti vedea si o carcasa in acest wishlist deoarece puteti beneficia de promotia celor de la PC Garage prin care puteti primi o carcasa sau un SSD de 480GB la achizitia unui kit format din procesor + placa de baza + placa video, cu o valoare cumulata a acestora de minim 2500 RON. Mai multe detalii despre aceasta promotie gasiti pe site-ul lor: "Te echipam gratuit: cadou SSD sau carcasa".
   Acest sistem gaming are la baza un procesor AMD Ryzen 3600X racit de un cooler de la Cooler Master, pus pe o placa de baza care vine cu un VRM decent ce va permite si OC asupra procesorului; ca si memorie RAM am ales un kit de 16GB de la Corsair cu o frecventa de 3200MHz. Pentru stocare va recomand "clasicul" SSD de 250GB interfata M.2 + HDD de 1TB pentru stocare.
   Pentru gaming la detalii inalte in FullHD 144Hz veti avea nevoie de o placa video potenta, iar eu am ales modelul RTX 2070 Ventus de la MSI care in acest moment ofera un raport pret/performanta excelent. Sursa care va alimenta acest sistem gaming este modelul S12III de 550W de la Seasonic. Carcasa oferita ca si cadou conform promotiei celor de la PC Garage este de la SilentiumPC, modelul Signum SG1Q EVO TG ARGB ce vine echipata cu 2 ventilatoare din fabrica, unul in partea din fata si celalalt in partea din spate.
   Iata si lista completa a componentelor ce alcatuiesc acest sistem gaming AMD de 5000 RON:
Pentru update-ul preturilor si a disponibilitatii produselor acestui sistem gaming de 5000 lei accesati link-ul urmator: Configuratie sistem gaming AMD - 5000 RON.
    Pentru alte informatii, nu ezitati sa ma contactati pe mail.

Configuratie sistem gaming AMD5000 RON
Configuratie sistem gaming AMD - 5000 RON

2 comentarii:

  1. Promotia s-a incheiat. Pentru o configuratie personalizata in functie de bugetul dvs. puteti completa formularul de aici: https://www.sistemepc.net/p/vrei-sa-ti-recomand-un-sistem.html

    RăspundețiȘtergere