Configuratie sistem pc pentru filme HD

Sistem pc pentru filme HD - 1100 RON

Salut.
Astazi voi prezenta o configuratie pentru rularea de continut multimedia HD intr-un buget de 1100 RON. Acest sistem este bazat pe platforma AMD APU, si anume socket-ul FM2.
Avem o placa de baza cu chipset A55 de la Asrock, un procesor dual-core A6 5400K care are grafica integrata, 7540D; aceasta placa grafica este capabila sa ruleze continut FullHD si chiar unele jocuri nepretentioase la detalii low pe rezolutii mici. Avem si un kit de memorie de 4GB tactat la 1866MHz care va ajuta foarte mult placa grafica integrata. Daca la o platforma Intel/AMD(AM2, AM3, AM3+) nu conteaza foarte mult frecventa memoriilor, la noua paltforma FM2 conteaza foarte mult frecventa memorie RAM; cu cat mai mare, cu atat integrata va fi mai performanta.
Pentru stocare avem un HDD de 500GB de la Toshiba cu garantie 3 ani; nu am optat si pentru o unitate optica deoarece OS-ul il putem instala de pe un stick boot-abil. Toate aceste componente vin asamblate intr-o carcasa cu sursa incorporata care va fata fata cu brio acestui sistem office.

Configuratia sistemului pentru filme HD contine urmatoarele componente:
  1. Placa de baza ASRock FM2A55M-DGS
  2. Procesor AMD Vision A6-5400K Black Edition 3.6GHz box 
  3. Memorie Kingston HyperX Genesis 4GB DDR3 1866MHz CL9 Dual Channel Kit 
  4. Hard disk Toshiba 500GB SATA-III 7200RPM 32MB   
  5. Carcasa Floston Winner



Foloseste codul voucher DV7PC0BT pentru comenzile tale la PC Garage, si primesti un discount de 1% din valoarea comenzii.

Pentru update-ul preturilor si a disponibilitatii produselor acestui sistem office Intel, accesati link-ul urmator: Configuratie sistem pc filme HD.
Pentru alte informatii, nu ezitati sa ma contactati pe mail.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu